ALAHAN PADA WEEK KE 8

Hai mommies smue , sy nak bertanya .. sy start tau pregnant week ke 4 .. tp alahan x de sgt hanya more kpd loya .. tp bila masuk week ke 8 start smlm dia muntah loya y truk , pening kepala .. normal ke ?sbb sblum ni x de rase apa2 .. sy still mkn ubt iron table vit2 dan acid folik mcm biasa .. next week bru bukak buku pink ..#firstbaby #bantusharing #firs1stimemom

1 Balas

Normal. Bila hcg makin tinggi memang akan buat kita makin loya sebabkan hormon memdadak naik. Masuk trimester kedua nanti akan berkurang