11w takde selera mkn?

Hai mommies smua. Sy dah 11w 1d . Selera mkn takde sgt . Bila makan nsi je tak lalu . Ada masa dpt mkn tpi tu pun sikit je. Ermm mommies smua msuk keberapa minggu ye baru dpt mkn nasi mcm biasa. Berat bdn pun da turun?? perittnyee tak dpt mkn . Just mkn buah dgn biskut2 je dgn sup2 tu pun tak byk

8 Balas

sy 13weeks now, still tak lalu nasik. duk tunggu jugak bila nak dtg balik selera ni.. nak bg ada tenaga, sis mkn buah kurma. tp limitlah dlm 3-5 bijik je sehari.