Masalah HB

hai mommies, skrg sy dah masuk 34weeks.. tapi hb sy still di bawah 11 😔.. hmm, last ambik darah masa 32 weeks.. hb sy 10.8, then skrg dah drop pgi 10.2 😞. Sy dah makan macam2 nak naikkan hb sy... tapi sy takde rasa pun nak pitam, pening... 😌, hmmm~ sy risau.. ade ke org beranak, dgn hb bawah 11 😩 #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

40 Balas

saya 34week . 2minggu lepas hb 12 . tadi cek hb naik 13 . saya dah sebulan saya tk makan iberet sbb lama lama makin tk serasi . saya cuma minum jus delima jee sis . cuba laa minum jus delima asli yg perah sendri tu . insyallah