Masalah HB

hai mommies, skrg sy dah masuk 34weeks.. tapi hb sy still di bawah 11 😔.. hmm, last ambik darah masa 32 weeks.. hb sy 10.8, then skrg dah drop pgi 10.2 😞. Sy dah makan macam2 nak naikkan hb sy... tapi sy takde rasa pun nak pitam, pening... 😌, hmmm~ sy risau.. ade ke org beranak, dgn hb bawah 11 😩 #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

40 Balas

sy pun mcm sis masa awal pregnancy hritu ,hb 10 je..lepastu sy makan iberet ..mkn stiap pagi bngun tdo .then sy prasan if sy sarapan n makan berat2 sebelum g checkup darah tu msti hb naik smpai 12. 😅 cuba sis srapan sbelum g checkup ..jgn pegi masa perut kosong tau..konfem hb rendah .itula yg sy prasan spanjang preggy ni..now dah 38weeks.doakn sy dprmudahkan bersalin ye sis 🥰