Masalah HB

hai mommies, skrg sy dah masuk 34weeks.. tapi hb sy still di bawah 11 😔.. hmm, last ambik darah masa 32 weeks.. hb sy 10.8, then skrg dah drop pgi 10.2 😞. Sy dah makan macam2 nak naikkan hb sy... tapi sy takde rasa pun nak pitam, pening... 😌, hmmm~ sy risau.. ade ke org beranak, dgn hb bawah 11 😩 #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

40 Balas

saya dari awal pregnant HB tak pernah kurang dari 12. saya tak sure apa yg saya amalkan tapi saya memang suka kunyah kismis lepastu minum milo sehari secawan je, and ubat iron folic makan zincofer. saya rasa zincofer membantu sangat walaupun seksa nak makan tu 😅 harap menjawab soalan ya..