Masalah HB

hai mommies, skrg sy dah masuk 34weeks.. tapi hb sy still di bawah 11 😔.. hmm, last ambik darah masa 32 weeks.. hb sy 10.8, then skrg dah drop pgi 10.2 😞. Sy dah makan macam2 nak naikkan hb sy... tapi sy takde rasa pun nak pitam, pening... 😌, hmmm~ sy risau.. ade ke org beranak, dgn hb bawah 11 😩 #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

40 Balas

Saya dari mengandung anak pertama, kedua & kali ni yg ketiga pun masih alami masalah hb rendah. Semua dalam 9 je. Saya pun dah usaha mcm2. Siap doktor dah tukar vitamin 3 kali. Doktor pun dh tak tau nak buat mcm mana 😅 Dah try control minum kopi walaupun saya gila kopi.. huhuhu.. Usaha, doa & tawakal supaya semuanya okay.

1y ago

betul tu. sokong.