baru buka 1 cm & tak rasa contraction

hai mommies semua...semalam 21/12/19 mgalami sakit perut nk membuang air besar..tp betul buang air besar pun..sbb dah lama preggy dh lupa rs contraction tu mcm mana..sy confuse dgn rs skt prt tu....tp pegi juga hospital...doc check baru buka 1 cm je..balik umah tidur dulu...tp pagi ni tak rasa apa2 sangat lg ...sapa ye ada pengalaman mcm ni ye?berdebar dah tentu la...risau...apa nak buat ye? ada apa2 petua tak?

1 Balas

banyakkan berjalan, squat, jalan itik, ketuk ketampi.kerap bersama utk buka jalan.