Makanan untuk menggantikan nasi

Hai mommies semua. Saya bru 7 weeks pregnant tapi sekarang dh alami alahan.. Saya tk boleh makan nasi, tengok nasi pom jadi nk muntah. Boleh tak suggest makanan berkhasiat yg boleh saya makan untuk ganti kan nasi?

4 Balas

baru2 mmg mcm tu bau nasi masak pun loya,sya 3 bulan pertama hari2 mkn nasik goreng kg ..mkn sup2 ke bee hoon ke .nti dah lma2 skit hilang lah alahan tu.mudah mudahan

sis boleh gantikan barli ... boleh try google dr zubaidi mengenai barli penganti nasi..

makan ubi sis.. dengan sambal ikan bilis .

sy msuk 3bulan masih sama. hmm 😔