Penyusuan 2 bulan.

Hai mommies semua, nak tanya normal ke klu baby umur 2 bulan lebih kurang nak menyusu? 😔 sejak injection 2 bulan haritu, anak sy kurang nak menyusu. lepastu, tido dia lebih lama so kasihan pulak nak bangunkan walaupun sudah melebihi waktu jam sepatutnya menyusu.

1 Balas

xpe sis..ank sy pn kuat tdo..ble die tgh tdo tu sis suakan puting kt mulut die..kjut2 siket..lps nyusu blh sambung blk tdo..baby besar ni kne ckup mnum ssu utk tumbesaran die..tdo n mnyusu same penting..bgn kn die 2/3 jam skli..brp berat ank sis mse 2 bln

3y ago

ke sbb die kenyang...sbb ank sis nyusu botol..umo 2 bln mmg bb suke tdo lg ..mcm ank sy 3 bln pn suke tdo lg..tp die nyusu badan...Susu cpt hadam..klu bb sis xde mslh lain o aktf xde mslh..blh tau die lahir brp kg