survey kaedah perancang

Hai mommies semua nak tanya la kebanyakan yg dekat sini guna perancang kaedah apa ya? Ada tak yg dah merancang tapi still pregnant ?

6 Balas

Dulu penah..pakai..iucd..tp lekat jugak...baru2 nie..makan pil..selama 5tahun..tp silap..sendiri..teskip..makan..trus lekat sekarang da 5 bulan..😄😄😄😄😄 lepas..besalin..nk ikat..

5y ago

Sekali..asenye..

mkn pil..cuma kdg2 ada sestgh org mudh lupa nk mkn..sbb tu kne set alarm utk mkn pil supaya xlupa

5y ago

sbb tu kne set alrm

Sy guna kondom..paling selamat, murah dan berkesan..cuma kurang selesa jela..

5y ago

Ooo ok ok.faham

Guna kondom

Saya, mkn Pil,,,

5y ago

Ada dtg period tak sis

sy mkn pil perncg . skrg ank msuk 6 bulan xlekat lgg . okay lg la takat ni .

5y ago

sy period ok stp bulan .