Sakit pinggang 37w1d

Hai mommies semua.. nak tanya, kat sini ada tak masalah mcm saya? Sakit pinggang sampai rasa susah nak bangun, pastu nak agkt kaki pun susah. Bila buang air kecil rasa tak lawas. Baby dh masuk 37w1d (baby third). Pengalaman preggy sblm ni tak pernah rasa mcm ni, tp preggy kali ni terasa mcm susahnya nak bergerak. Tambah2 dh msuk 3rd trimester. Sakit tu kadang2 smpi sy nangis sbb ta boleh na bergerak mcm biasa. Dh dua kali warded hspital suspek kencing kotor je. Last warded bby 33w. Skrg ni sy tak tahu nk serah diri kt hspital ke ta. Blh bg pndgn mommies semua..?

2 Balas

Sama la, dah 3minggu kencing kotor.tgh warderd ni esok mgkin boleh discaj, ni dah kali ke 3 warded.haha.sakit pinggang tu effect kencing kotor.perut mmg ada mengeras tp ikut ctg contraction sy x regular pun.lepas keluar tunggu tanda ja la,baru dtg balik.

5y ago

Alahaii.. kesiannya sis. Semoga dimudahkan sgla urusan ye? Maceh atas respond soalan sy 🤗

tak tahu nak cakap.macam mana sis..rasa kena refer doctor juga

5y ago

Emm. Klu refer, msti kena check laluan skli nti. 🥺😣 tp klu ta refer, sakit nya kjp2 je dtg. Tp klu dh sakit smpi ta leh na bgun