Sakit Pinggang

Saya sakit pinggang sangat2 sampai kaki sebelah kanan saya jadi susah bergerak/berjalan , rasa mcm kejang pun ada. Siapa pernah alamai masalah yg sama?🥺 normal ke tak mommies? ##firsttimemom #firstpreganancy

2 Balas

Saya sekarang tengah alami. Saya 24 weeks, ya Allah kaki kanan sakit sangat bila berjalan. Da nampak macam bengkak da. Malam pon selalu kejang2 sakit. Saya rasa normal kot dari baca pengalaman orang2 lain. 🥲 semoga dipermudahkan urusan kita semua. Aamiin 🤲🏻

sis pregnant dah berapa weeks?

2y ago

mungkin pinggang sis sakit sebab baby dah makin besar. saya pun sakit pinggang, tak tahan kalau berdiri/berjalan terlalu lama.