Miss V/ Celah Kengkangan Sakit

Hai mommies semua.. kenapa celah kengkangan tau miss v saya sakit ya ? lagi’ time tidur susah betul nak bergerak sbb sakitnya tu terasa sampai ke tulang.. blh bagi pendapat tak mommies yg tahu kenapa ? btw kandungan saya baru 27 weeks nak masuk trimester 3 dah.. #1stimemom #jangandibully

9 Balas

saya pun ada sakit tu sekarang...24w baru...sy rasa sebelah kiri...sy tidur letak bantal kat celah tu...tapi nak bangun dri tidur..sakit sgt rasa

3y ago

sama ,, saya start dri 26week ,, skrg dh 34week