Miss V/ Celah Kengkangan Sakit

Hai mommies semua.. kenapa celah kengkangan tau miss v saya sakit ya ? lagi’ time tidur susah betul nak bergerak sbb sakitnya tu terasa sampai ke tulang.. blh bagi pendapat tak mommies yg tahu kenapa ? btw kandungan saya baru 27 weeks nak masuk trimester 3 dah.. #1stimemom #jangandibully

9 Balas

Sy bru lps check up smlm n doc bg painkiller. Sbb boleh reda hnya dgn painkiller. Tak boleh urut tak bole buat apa. Smpai skg mamai melayang lg mkn ubat. 😂

tu normal.. sye pon tngh alami skrg.. dah masuk 31+ weeks.. mmg susah nk nk gerak.. lg2 time tido mmg sakit ya amat.. huhu nk berjalan pon x selesa dah..

saya pun ada sakit tu sekarang...24w baru...sy rasa sebelah kiri...sy tidur letak bantal kat celah tu...tapi nak bangun dri tidur..sakit sgt rasa

3y ago

sama ,, saya start dri 26week ,, skrg dh 34week

Saya pun sis..bru smlm rsa skit ..huhu..tulng rsa nk ptah jk...tido pun x selesa ..adehh..dah 35 weeks 6 day

baby berat tu yang sakit 😅 saya 39minggu 3hari baby berat 4.5kg nak pusing kiri kanan tu fuh sakit ya amat

3y ago

amin ya Rabbal Alamin ya Allah ❤️ terima kasih

normal tu sis...akan skit smpy la bersalin...mcm sy dah 39w, baby mmg dah dibawah...

Sama..dah tnya doktor..akan hilang bila dh bersalin...normal doktor ckp 😣

nrmal sis..sume owg alami nye..dan kerap skit smpai la mse nk brnk nti

letak bantal celah peha..