Morning Sickness

Hai mommies semua.. Boleh share x macam mne nak kurangkan rasa pening2,, loya dan muntah2.. Sekarang ni selera makan pun kurang.. Makan sikit je perut terus nak reject.. Kesian baby xdpt zat yg cukup.. Minta pendapat semua ye.. #5weeks5day #firstbaby

1 Balas

Minum air oren. Nak kurang pening pakai freshcare. Memang best berangin lama kat kepala sampai boleh zz.. Byk2 kan berehat. Kena paksa makan jugak. Cayok2 mom to be 💪💪