Second Baby

Hai mommies semua. Ada tak yang anak baru 1tahun ++, mommies pregnant lagi? Doc okk tak? Anak first alhamdulilah semua okk time lahir. Tapi anak tak sampai 2tahun lagi nii, memerlukan kekuatan untuk terima pregnant lagi ???

1 Balas

Sy pon sama sis. Anak skrg usia 1tahun 7bulan. Doctor n nurse bebel dekat suami sebab dia pon patut tahu tentang menjarakkan kehamilan tu penting😀😀

5y ago

Breastfeeding baby first macam biasa. Sebab doctor cakap tak ada masalah menyusu semasa pregnant. Cuma sekarang menyusu waktu malam je, untuk bagi dia tidur. Waktu siang pengasuh bagi susu formula.