air garam

hai mommies ! selamat petang? saya nak tanya mommies yang biasa cuci miss V dgn air garam . nak tahu berapa portion garam & berapa portion air yg korang guna ? kami nak buat tapi ragu2 plak portion nya .

2 Balas

Sis kena bagitau doktor dulu sblm ambik action sendiri. Nanti doc akan bagi suggestion atau solution yg sesuai 😊😊

Kenapa nk cuci pakai air garam? Beh tu ada agen pembersihan sendiri.. Jgn diusik...

5y ago

Cuci biasa2 dgn air biasa dah. Klu msh gatal kena cek ada jangkitan atau tak..