Masuk angin

hai mommies, selalu tak masuk angin ? saya baru 7week tp slalu masuk angin.. kenapa ye ?

2 Balas

Haii, saya pun mudah angin masuk. especially kalau biar perut kosong, baru bangun tdur atau terjaga tengah malam. badan memang rasa ber gas sgt sejak week 5 lagi. saya memang avoid biar perut kosong lama2. kerap makan tapi sikit2. Alhamdulillah berkurang sikit angin dan loya.

Hai. Saya pun masa pregnant pun sama kerap masuk angin. Lagi awal kehamilan kerap kena kerja balik malam. Mungkin salah makan means makanan yang trigger angin dalam badan atau lambat makan pun jadi faktor.