Gender baby

Hai mommies sekalian ☺️ just nak tnye pengalaman mommies semua ada tak yang scan gender doc cakap boboy tapi bila keluar gegurl 😅

2 Balas

mak mertua saya macam ni, masa lahirkan adik ipar saya.... bila scan dr cakap boy, tapi bila keluar girl.... sbb burger dia tembam tu nampak macam bebird 😆

2y ago

Hahaha tergelak sye baca "burger tembam" 😂 alhamdulillah janji selamat semuanya..

sepupu saya macm ni.. masa scan dr cakap boy tp keluar girl pula nasib baju semua beli unisex haha... yg penting baby sihat

2y ago

Saya pun beli unisex sbb doc ckp baby boy. Tapi mak sye tak confident haha mak sye ckap girl 😂 lebih selamat beli unisex je hehe