scan gender baby

AHAD||2OGOS2020||10.33PM hai mommies , nak tanya bila agaknya sesuai scan gender baby🥰 #15weeks1days #firstpregnancy

2 Balas

Tngok kedaan bby jgk sy 16 mnggu dh nmpk gender gn jelas.. nk buat scn detail lgi jelas sb doc akn chek keseluruhn anggota bdn bby.. puas ati klau buat scn detail sb scan detail Lgi penting dri scn 4D kbnykkn 4d hnya muka Sje.. sy scan detail rm130 3D siap Cd.. gmbr dan report bby.. alhamdulillah smua nye ok..

4y ago

hehehe okay sis🥰

Org cakap better 20weeks ke ats lg clear kott, sy plan nk buat details scan terus smggu/2mggu lg insha Allah. Sekarang da 22weeks++, baby 1st 😊

4y ago

hehehe oright sis🥰 emm kira2 details scan tu brpa yer?