BBT

Hai mommies, saya ttc for almost 2 years. Sepanjang 2 tahun ni saya ada gunakan opk tapi susah nak jumpa waktu subur. Double line tapi tak pernah nak pekat. Sebab opk yang bermasalah atau saya yea yang bermasalah ? Saya merancang nak jumpa doktor tahun depan, tapi sebelum jumpa doktor saya nak buat bbt dulu. Boleh suggestkan pada saya group bbt yang bagus ? Sebab saya tak tahu guna bbt. Tq in advance mommies ?

2 Balas

Hi sis... Kalau sy dlu guna fertility friend apps.... Ada kat playstore aplikasi.... Apps tu ok kalau nak buat bbt.. Sis punya period teratur x?

Banyak sgt shortcut, Boleh share ttc tu ape ? Opk? Bbt? Sy baru pregnant anak sulung weeks 17, x pernah dengar benda2 tu

4y ago

Short form untuk yg ttc sis.