Suka tengok cartoon masa preggy

Hai mommies saya suka betul tngok cartoon atashinci masa preggy ni .. kawan saya cakap jgn taksub sangat sebab anak tengah nak membentuk 🤣🤣😅😅 memang tak boleh ke ? Macam kelakar pulak #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

19 Balas

saya ske tengok kartun jepun😂🤣😂🤣😂 siap language jepun sekali mana tau nnt pandai baby berbahasa jepun wakakakak...masa preggy ni elok hiburkan Hati kite walaupun agak childish tapi it's important to be happy..X pernah lagi dengar tengok kartun bertambah stress🤣🤣🤣🤣

saya hari2 tengok doraemon 😂😅 sampai suami pun join sekaki . takde pulak terfikir anak keluar jadi doraemon ke apa. toksah lah overthinking benda remeh mcm tu, baik enjoy je pregnancy ni ikut cara kita sendiri.

2y ago

Hahaha sme lh sye pon hari2 tngok doraemon lagi2 time mkn , tkde apa lh think positive je

saya tengok cocomelon sis. Sebelum tidur mesti kena tengok sbb terikut rentak lagu tu comel sangat. Kita ni ibu ibu comel jadi layankan aje kehendak diri asalkan bahagia ❤️😘😘😘

sy pun suka tengok atashinci masa preggy last year😂🤣, pdahal dlu x tengok lansung.. tp alhamdulillah bersalin Jan hritu baby muka melayu🤣🤣🤣..

saya ingat saya sorang je.. hari² layan atashinchi,siap tunggu episode baru hahahaha..tkde nya anak nak terikut² ,lain la bapak dia gupe cam gitu hahahah

alaaaahai comelnye...rasenye X Salah nak menonton sesuatu Yang menghiburkan Hati Kan😂😍janji jgn stress and depress...as long it's healthy 👌💜

saya pun tengok atashinci masa preggy haritu 🤣 alhamdulillah baby keluar ikut muka suami tak keluar ikut muka kartun atashinci tu🤭🤣ahahahah

saya pulak sejak preggy ni minat betul dgn movie2 yg ada zombie ni. Byk dah yg saya tengok. Bila sis mention mcm ni Ghisauu 🤣

hurm. sy lg la. seronok betul tengok cerita one punch man. saitama tu kepala botak.🥲 risau jgk. hahhahaa hrp2 xde pape lah

Saya waktu mengandung sukanyaaa la tengok doraemon. Tak tau la kenapa. Asal buka youtube mesti cari doraemon dulu. Hahahaha 🤪

2y ago

hahaha comel . saya suka tengok barbie siap menari lagi kat ruang tamu hahahah