baby bergerak

hai mommies ! saya newbie mommy . anak sulong . nak tanya mommies dalam ni , memang anak first akan terasa lambat ye pergerakan baby ? sebab saya baru & xpandai nak beza baby gerak dengan perut lapar ? konfius . baby ke gerak ? kalau misi tanya baby dah gerak ? terus tak tau nak jawab . jawab tak.. tu je??? mommies boleh tak kongsi pengalaman masing2

1 Balas

Haah, mmg lambat dear. So don't worry too much. 😉 memula sy pun sukar nak beza gerakan angin dalam perut dengan gerakan baby. So bila nurse tanya, sy just kata belum ada. Walhal dah dpt rasa gerakan sebenarnya. Cuma x sure. Bila baby dah tunjuk gerakan yg ketara baru sy gtau nurse. Pastu kena inject 😅

5y ago

comelnyaa . tak sabar nak rasa wkt tu😊