Scan NICC : perlu atau tidak

Hai mommies, saya nak tanya, doctor KK suruh sy buat scan NICC, perlukah kita buat sbb sy tengok kosnya mahal sgt. Boleh share pendapat tak? Unur sy 39 dan anak first.#firstmom ##ingintahu #firstbaby

9 Balas

boleh je tak buat tp kena prepare mental ilmu fizikal semua lah utk segala potential yg blh berlaku

10mo ago

yes kalau buat terus boleh tahu anak mcm mana, kalau tk buat tahu potential je lah kena tunggu lahir tgk sdri