Air gula swasta

Hai mommies. Saya harini minum air gula tapi termuntah sebab tak tahan bercampur alahan lagi. So kena repeat balik minggu depan tapi nurse ada bgitau boleh beli yang kat farmasi. Soalan saya berapa rm satu botol ya? Kenapa kat shopee murah sgt ? Ada beza ke

2 Balas

baik sis beli je kt farmasi or kt klinik swasta je lagi terjamin..jgn beli yg kt shope kang jdi ape2 payah pulak...sbb kite xthu yg kt shope tu ori ke x..

Beli farmasi je lgi selamat dan terjamin..shopee xtau kn ada yg xori ke yg lama ke..