Kencing kotor

Hai mommies, saya first time pregnant and first time juga kena kencing kotor pada 28/11 sakit sangat ari ari waktu tu and scan ada suspek nampak mcm cyst. Skrg 8/12 sakit dah kurang tapi start gatal gatal walaupun keputihan kurang. Saya perlu follow up check up lagi utk minggu ni atau tunggu baik sendiri ye? Diucapkan terima kasih pada yg menjawab ye 🥲 Skrg 19 minggu

1 Balas

Hai. Kalau pengalaman saya pernah kena kencing kotor. Saya akan diberi ubat oleh doktor. Tapi kalau belum okay sepenuhnya boleh je follow up. Atau kalau appointment kk dah nak dekat boleh terus pergi appointment kk dan mention pasal kena gatal² tu