High Blood Pressure

Hai mommies, saya due 2 minggu lagi. Tibe2 tekanan darah naik bila chexkup klnik. N kne hntr hospital. Tapi alhamdulillah dktor bg separuh ubat trunkan tknan drah, drh dpt trun. Mggu dpn kne jmpe klinik pakar, utk tgok naik atau x. N then bru dierg buat kputusan induce or cezer. ?.. Ada tips x utk sminggu ni tuk saya trunkan n kekalkan balik tekanan drah. Sebelum ni xde mslh ppe. 38 mggu ni br naik tbe2 ?

1 Balas

Kkdg mmg cm tu bila mgndg..sma ada mmg kturunan pih msa mgndg..sy pn prnah alami ny

5y ago

Urmm itulah. Mgkin jg