Berat Badan

Hai mommies, saya dah 35 minggu.. nak tanya. Hari tu cek berat naik lg 2 kilo jadi 63. Doktor cakap sepatutnya tu berat masa due date dah.skang kne pntau berat, klu naik lagi kne mnum air gula tuk kali ke 3?.ade mommies yg ada pglmn yg sama x.. Berat naik byk. ?

25 Balas

Lebih kurang mcm saya...dah jaga makan pun berat still naik jugak..asalkan baby sihat sudah

Saya baru 4bulan berat naik 10kg da test gula normal xde kencing manis .......nape ekk

Setahu sy...da msuk 3rd trimester ni mmg kena naik 1 atau 2 kg stiap 2 minggu...

Minum air gula takde lah teruk sangat.. relax je k

Sy bru nk minum air gula nxt week.. huuu