ubat insert

Hai mommies.. Saya ada keputihan masa preggy 13week pastu doktor kasi ubat insert untuk 3 malam.. alhamdulillah lepas pakai 8 hari centu dia hilang dah.. pastu dia datang balik.. ada tak sesiapa yang sama masalah macam saya ?? boleh mintak pendapat tak

1 Balas

Sy pun mcm tu, 1. Kene pakai cotton underwear 2. Tiap kali keluar toilet lap kering dan anginkan kat kipas supaya betul2 kering. 3. Jgn mkn telur. Sy klu mkn telur mmg akan jadi balik. 4. Makan yougurt sbb yougurt ada bakteria baik.

4y ago

yaka telur pn rpanya ble bt keputihan?