Ubat keputihan

Normal ke pakai ubat keputihan insert tu pastu keesokannya ubat tu keluar balik sikit ja tapi yang lain semua dah jadi serbuk #pleasehelp #firstbaby

8 Balas

Normal..sy nk share actually mggu lepas kputihan & gatl2 sy truk sy tkut kena gbs then klinik bg ubt insert to smbil sy rendam dgn air suam+garam kasar hasil dri ptua sahabat di apps ni juga..alhamdulillah after smggu ni dah xgatal & kputihan berkurangan..

11mo ago

Blh sharing dgn doc, so fr sy inform doc dia kate okay..

Sy pun risau jadi benda sama. Tpi keputihan still ada, next checkup nak mintak ubat lain sbb ubat insert ni mcm tak funct 😅

11mo ago

keputihan xkan hilang terus awak. mmg ada. cumanya berkurang. nk kepastian boleh pergi klinik luar buat swab keputihan. boleh la detect samada keputihan awak tu normal ataupon ada jangkitan yeast/bacteria

Normal. Nk bg cpt elok, elakkan mkn manis, makan yogurt Greek prebiotic tu

11mo ago

Ok awk nanti sy beli

normal. mmg akan keluar balik esok nya tu. jgn risau.

normal..ye mmg mcmtu esk nya kluar serbuk2 dia .

normal boleh amalkan prebiotic kata my doc

normal jer, sy biase pkai pn mcm tu

normal