susu calla

hai mommies, sape pernah minum susu calla? saya nak feedback jujur, betul ke yang ada gdm boleh minum susu tu?

2 Balas

Sy tak dapat cari gambar bahan-bahan dalam produk Calla Milk ni. Tapi ada terbaca orang promote mengandungi madu. Madu tu kategori gula juga😅 So, no tolong elakkan. Save your money sis. Minum fresh milk lebih bagus 🥛✨ Ini antara fresh milk yang kurang karbo dan tiada gula. Better sis join group Kelab Pesakit Diabetes/Kencing manis utk tgk post ni. https://m.facebook.com/groups/848023719453332/permalink/977776329811403/?mibextid=Nif5oz

Saya tak berani nk try mcm tu, kwn suruh makan mamariam pun sya x nak, sbb misi kata kndungan gula tinggi, tapi kwn sya yg suggest tu mmg dia ada gdm masa prgnant. Saya ni takut sbb sya obese and ada hiatory fmily yg ada kncing manis, first minum gula hri tu tak sngkut, seram nk minum yg kedua ni pulak. hehe. Kalau nk consume ap2 baik tnya doc and misi awk dlu, Insyallah.

1y ago

Sy pun ada history diabetes dlm family. 1st Mogtt tidak sangkut. 2nd Mogtt hujung bulan ni. Nervous pula 2nd time nanti. Tak berani nak minum segala whatever produk dari mlm. Seram baca kandungan gula 😅