CALLA MILK

Hai mommies, anyone pernah minum calla milk ni tak ? bagus ke susu ni ? asyik keluar dekat tiktok je #ingintahu #firstbaby #bantusharing

CALLA MILK
2 Balas

Saya pun baru je cuba susu ni. So far okay. Sedap. And tak keluar balik. Ikhtiar minum sbb hb tak naik2. Next week ada checkup so hopefully hb naik.

1y ago

haah sy nak tawu juga. hb sis naik ke lpas minum? sbb nya sy dah masuk kotak ke3 hb tak naik 😂🥲

sy minum susu ni.. sedap.. xda trlalu manis.. hb semua ok dgn susu ni

2y ago

yekee? boleh la try hehe 😚