calla milk

ada yang pernah minum susu ni? saya nak tahu feedback, sangkut gdm ke tak ya? 1st pregnant saya minum anmum n sangkut gdm 2nd pregnant ni nak try susu ni tapi takut sangkut lagi #bantujawab #ingintahu

calla milk
2 Balas

My personal opinion, better awak tanya doktor awak. Reason awak nak ambil susu sebab apa? Kalau nakkan calcium boleh opt untuk calcium pill. Apa2 awak kena bincang dengan doktor awak. Saya pun GDM on diet. Minum susu Anmum tapi BSP saya tak spike. Awak kena try and error. Cari tahu apa yang buat gula awak spike atau hypo. Boleh bincang secara detail soal pemakanan dengan doktor nanti.

kalau susu, better susu yg biasa pun ok..