Air gula klinik swasta

Hai mommies. sapa yang pernah minum air gula klinik swasta? Sedap ke rasa dia ya#firsttimemom

19 Balas

saya baru lepas minum air gula kat swasta . perisa anggur dgn sejuknyaa , dengan manis nya 😂 .

Pernah try yg swasta punya, flavour epal. Lagi selesa yg swasta punya compare dgn kk punya.

2w ago

boleh inform pada nurse yg attend sis sesiap yg sis nak minum air gula kat swasta

semua air gula sama je sis. beza ada rasa oren, anggur, kosong

2w ago

Okay tknk masukkan klinik tu dlm list 😘

Saya dpat yg ksong , suam2 . Dh haus , minum je . Alhamdulilah tk pape pon

Yer betul saya minum air gula rasa epal dpt sejuk2 dari doc....

Baru minum semalam.. ambk strawberry punya sedapp 🥰😋

Hi,perisa oren sedap✅mcm air gas perisa oren🤭

ada kata sedap dapat oren..maybe tgk klnik kut

saya minum kat kk je semua dapat perisa oren