pregnant test?

Hai mommies, paling awal cek guna pregnant test tu bila ye? Sy bru lewat sehari period. Ke tnggu semnggu dlu?

22 Balas

Sy sis period lewat 3 hri dh guna pregnant test tu tgk2 alhamdulillah sy pregnant skrg dh nk masuk 7week dh

sy check 3 hari sebelum due period..da dpt double line..myb atas org kot sis..tp boleh cuba..☺️

Sya chek dulu agaknya dah jalan 3 bulan sbb tak perasan and tak sempat nak buat test 😂

Saya 2 hari lewat cek..tapi kabur sangat2..3 hari lepas tu cek baru naik terang sikit..

Sy dulu sehari je lewat period terus cek, tgk2 double line 😂 boleh je nk cek sis

Saya check 4 hari sebelum tarikh period.. naik double line terang

try je brli upt yg murah2 da check puaskan aty sendiri....

Better check lepas habis waktu period n check awal subuh.

Sya cek sehari sblm period. Sekarang 4w6d....

Sy lewat smggu br naik double line samar²