pregnant test

Assalam mommies, selalunya nak cek guna pregnant test tu elok waktu bila? Siang ptg malam subuh? TQ in advanced.

16 Balas

Pagi pagi. Kalau tak pernah dapat double line, bangun pagi tu air kencing pertama tu test.. Mula kepala air kencing tu buang dulu, pastu baru tadah.. Andaikata dah dapat double line, cek bila bila masa pun dia tetap akan double line..

Awal pagi... guna urine yg pertama di waktu pagi utk buat prenancy test tu 😊😊

4y ago

Kiranya kalau bgun nk solat subuh tu bole la kn?

Plg bgus awal pagi lps bgn sebab kandungan hormon hcg waktu tu tinggi sikit

Subuh waktu urin pertama keluar..kndungn hormon tggi msa tu

awal pg sis.. air kencing yg pertama lps sis bgun dr tidur..

4y ago

Okay sis thank you ya

Bngun awl pgi 🙂 sebelum subuh, atau selepas

Waktu pagi msa kencing pertama paling baik

Sy xkira masa ku positive tu mmg clear.

awal pagi sis . air kencing pertama

Air kencing pertama di awal pagi