Sakit ketika mencangkung

Hai mommies , normal x bila mncangkung nak buang air sakit bhagian alat kelamin ? Mcm ada tekanan dekat area situ

7 Balas

normal bile kandungan dah semakin membesar n mencangkung mmg menekan kt area bawah.klau sy mmg x selesa dah nk mencangkung

Hahahah samaa. Tapi sy xsakit bhgian kelamin. Cuma rasa senak je kalau mencangkung nak kencing. Perut dh besar jd xselesa cangkung

mse pgnt kalau da lbh 12 weeks jgn cangkung... btter buang air kcik/bsr duduk..xselesa prut pun da bsr.. menekan mcm tu .

same la ..sakit juga time mncangkung rase bnda tersembur kluar..😅😅tp ok je doc kate.sy 27weeks

tgh pregnant ? berapa weeks? or bru hbis pantang?

5d ago

24 weeks prgnant skrg

klau boleh elakkan cangkung sngat

Berapa weeks dah?

5d ago

I see. Mungkin sebab posture mencangkung. Saya bila perut dah besar, tak mencangkung dah. Rasa senak, padat dan tak selesa. For better advice, raise this concern to doktor masa checkup nanti ya.