Keputihan

Hai mommies. Normal ke time pregnant keluar keputihan yang agak banyak dan sedikit berbau. Dan kalau nak kurangkan boleh ke ambil supplemen anti fungus ketika hamil? TQ

5 Balas

X sure pulak supplement tu boleh amik ke x... Better p klinik, nanti dapat antibiotics. Makan tu je... Minum air suam banyak... Saya macam tu jugak dulu masa pregnant

5y ago

Tq dear.. 😘

Inform nurse/doktor. Nanti akan diambl sample dan diberi ubat insert. Takut jangkitan kuman

5y ago

Ok noted, tq dear.. 😘

Sy amalkan yogurt..alhamdulillah, kurang dah sikit..sgt xselesa

Saya pun banyak keputihan dan berbau. Dokto bg ubat cuci.

Tk normal sis ..sis kena jumpa doktor cpt