Keputihan

Salam mommies..saya preggy 6w , normal ke keputihan jernih keluar agak banyak dan agak berbau ? Sebab sebelum preggy saya jarang keputihan..

2 Balas

Ni mcm sy dulu, tp sy x berbau, mase first pregnancy dulu mcm ni la, then dah dekat 20 weeks mcm tu air ketuban pecah tiba², rupanya bacteria tu da mkn jalan baby kluar, then my baby boy (baby syurga) sy lahir tanpa sebarang tanda😞alfatihah

2y ago

Alfatihah 😔 dh pegi jupe doctor..Alhamdulillah doctor ckap normal..mungkin saya yang paranoid first baby

bila ade bau mkna nya x normal la tu

2y ago

dh pegi jupe doctor..Alhamdulillah doctor ckap normal..mungkin saya yang paranoid first baby