Anak 8months active

Hai mommies. Is it normal anak 8 bulan (baby boy) activenya lahai, tak reti duduk diam, bila dukung dia nak terbalik terbalik kan badan, bila letak je dkt bawah, terus merangkak satu rumah. Kadang tengok anak anak kawan yg sama umur dgn bby, elok je diam, behave tu semua. 🥺

4 Balas

Hehehe. Ank sy girl mcm ni. Dia nk bnde yg interesting, sy ad kucing. Lpskn main dgn dia. Mnum susu pun sblh2. Tikar yg kucing cakar, dia pun cakar. Selipar yg kucing suka. Dia pun ikut. 🤣🤣🤣 Normal sis. Ank sy dukung je nk berdiri je. Mcm ulat bulu. Dpn cermin lg lah.