About breast pump

Hai mommies, nk tnya sye pregnant dh 6 month and masih bekerja. Lps bersalin dan abis pantang kemungkinan akn sambung bekerja. Sye nk beli breast pump tapi tak tahu nk beli jenama ape dan nk beli satu atau pun 2 breast pump. Boleh tak mommies suggest breast pump ape yg terbaik.#firstbaby #seriusnanya

2 Balas

better walk in dkt kedai2 jual breastpump yg ada org consult sekali. sbb benda ni bgantung pd fizikal dan keselesaan ibu (kena ukur nipple, jenis breast, nk yg mcm mana). then masa pantang tak perlu pam susu. dh habis pantang baru start.

6mo ago

Okay mommies, tq sharing🥰