Durian

Hai mommies . Nk tnya , btol ke waktu pregnant , tk boleh makan durian ?

18 Balas

Makan boleh, tapi sikit dah la. Sy tak berani nak makan sejak kandungan dah besar ni. Sebab rakan sekerja sy 2 orang pernah alami. Lepas makan durian banyak, 2 3 hari lepas tu dah terbersalin awal. Baby kepanasan kot mummy makan durian byk sgt hahaha. Mungkin kebetulan je tu. Tapi sy tak berani nak makan durian buat masa skrg. Terliur jugak tengok org duk jual durian.