susu fm s26

Hai mommies. Nak tnya normal kah kalau bayi teran smpai merah muka and kadang menangis tapi najis lembut jaa tak keras pun. Masih perlu tukar susu lagi ka?

1 Balas

Anak sy time baby pn mcm tu..teran berak smpai merah muke, bile kluar najis nye elok je lembut tp xpnah plak smpai nangis..tp sy x risau sgt sbb ank sy smua susu bdn smpai 2tahun setengah..klau bab bg susu formula kt ank time baby ni sy xpasti n tak berani nk bg pendapat sbb x berpengalaman bg susu formula kt ank bawah umur 2 tahun