Darah Coklat

Hai mommies, nak tanya. Siapa2 ada tak pengalaman keluar darah coklat2 macam tanda habis period tu time pregnant? And normal ke tu?

21 Balas

Saya pn sama.. Dh masok 10mggu..tp ad spotting coklat cm darah lama... Last g hri rbu bru ni and doc trus cucuk kuat rahim and mc trus smpai jmaat... Smlm khmis xde ape dh.. Tp malam ni ad lg sket td.. Sy mmg pkai pad utk monitor drah turun... Scan hritu bby dh grak sume... Tp masih risau jgk bile ad lg bnd tu... 😢😢😢😢😢😢

5y ago

sye ni pun punca ny mungkin sbb pergi ke KL haritu .. jalan jauh kn .. blik dri Kl sakit perut .. esok ny kelua darah sikit ..