Darah period ke

Assalamualaikum dan hi mommies. Saya nak tanya saya dah 70hari tapi masih keluar kekuningan macam tu tapi saya dah solat/puasa. Persoalan saya semalam ada keluar darah dan bercanpur coklat. Adakah itu period atau darah nifas yang tak habis?

1 Balas

darah istihadah. masih kena puasa&solat. hari ke 76 nanti kalau masih ada darah, tu baru darah period

1mo ago

oh gituu. baik2 terima kasih sis. semoga sis dipermudahkan urusan selalu 😊. actually saya dah habis google cari pasal ni tak jumpa2