Darah Coklat

Hai mommies, nak tanya. Siapa2 ada tak pengalaman keluar darah coklat2 macam tanda habis period tu time pregnant? And normal ke tu?

21 Balas

Tiga kemungkinan. Implementation bleeding - kandungan awal. (sebab baru nak lekat. Selalunya dalam 3 hari, darah coklat2/spotting). Treathened miscarriage(coklat/fresh. ni kena bagi ubat kuatkan rahim kalau doktor tengok kandungan boleh diselamatkan) atau memang tanda nak gugur, fresh blood dan makin hari makin banyak + sakit sengugut yang makin lama makin sama macam contraction. Semoga kandungan sis baik2. Pegi jumpa doktor.