Darah Coklat

Hai mommies, nak tanya. Siapa2 ada tak pengalaman keluar darah coklat2 macam tanda habis period tu time pregnant? And normal ke tu?

21 Balas

sy ada kluar spotting ms kndgn 5wek..g swsta trus sbb pnglmn dlu spotting gak tp ggr..g swsta trus buat Tvs..bby ok ..doc ckp trhtn mc..bg ubt bntu utk kuatkn rhim dan bhnti kn pndrhn.skung kndgn 7wek still mkn ubt.xblh lasak...jd kurgkn aktvti jgn bsm dlu..

6mo ago

sy pun tgh alami skrg 15w..trsgt2 risau sbb masa 24/10 14w sy bleeding byk tiba2 n x henti 1 hri g hospital baby ok pintu rahim pun x trbuka esoknya spotting n dlm 7 hari dah stop...lepas 2 minggu pagi tu spotting coklat tiba2 mlm dah x keluar esok pagi plak keluar balik g hospital check sama je baby ok..