manual silicone breast pump

Hai mommies. Nak tanya siapa pernah guna, ok tak guna breast pump ni? Ok tak dia punya suction? Kot slow sgt nnti susu tak keluar ke ? Sbb sy suri rumah je, ingat nk beli kot nnti susu bengkak ke boleh guna. Nk pakai yg auto tu plk kalau ibu bekerja sesuai la kot ?

manual silicone breast pump
15 Balas

Okey jur..sy pn guna yg ni jer..yg pnting guna dgn cara yg btul..Bru dapat perahan susu yg byak

ahhahah sy pon bru je beli yg nie...tu tgk komen kata ok...ok latu.....😊

Ok pkai ni...... Ank yusu seblah.. Seblh pump tp pnt sikit la......

4y ago

Betul2.. Agree sangat.. Klau baby nyusu sebelah pump ni mmg berguna.. Boleh collect.. Tpi klau baby tak latch lps tu guna pump ni.. Perghh sampai ke pagi sok nk collect susu. Lenguh tangan

Okey ja sis... Bagus guna ni...

Ok tu