Breast pump manual madela

Hello mummy.. ingat nk try breast pump manual madela ok tk ? Baca review kt shoppe mcm ok. Tp tu utk org yg susu byk, saya susu sikit je . Now guna pump auto jenama milkee pump stiap 2 jam 20minit total 40minit utk dua breast tp rsa lmbt dan kluar susu skit sgt, mcm ada lg tk kluar. Klau guna manual sama jgk ke ? Nk tnya pndapat mummy ok ke tak. #firstmom #seriusnanya #firstbaby #ingintahu

2 Balas

size awk beli pump tu betul ke x? lekapan betul x? ade senget ke terangkat ke ape ke? kalau guna bra ketat sgt pon xboleh, longgar sgt pon xboleh. try marmet, lps tu buat power pumping.

size corong pump awak dh betul ke? masa awak beli pump tu seller ada guide awak x? takut salah size corong punca susu keluar tak habis