Result air gula sangkut

Hai mommies, nak tanya. Saya baru dpt call dari KD kata result mgtt sangkut dlm 8.2 cmtu. Pastu dia suruh pergi KK isnin ni. Agak2 nanti dia suruh check bacaan hari2 ke ya? Risau pulak sbb first time mom ni.

3 Balas

die suruh buat bsp je. better beli glucose meter tu je buat kt rumah sendiri. xyah ulang alik kk. sbb ptg dgn mlm pon kena buat dkt klinik byr. sekali buat rm5. kk kn ptg dh ttp.

2y ago

klinik luar. kk mne bukak mlm2. so kena pg klinik luar.

sy pernah sangkut air gula.. krna refer kt kk dan buat check up stp 3 jam sampi jam 10 mlm, Alhamdulillah bacaan last check up normal..dh tk kena detection diabetes

tak buat hari2, tp either 2mggu skali or 4 mggu skali.. result 1st bsp sy ok, next doc suh buat lps 4mggu..

2y ago

minum air kosong je bole sis